Free shipping on orders over € 75,- (Europe only)

  • No products in the cart.
Title Image

Press

Honored to see bali bliss items featured in renowned magazines, whether specialized in interior or on everything Indonesia ❤️

Libelle Living June 2019

“Woonspecials zijn al jaren de best verkochte specials bij Libelle. Living geeft heel veel wooninspiratie, shoppings, binnenkijkers en de laatste trends en tips over hoe je van je huis een thuis maakt.”

https://www.sanoma.nl/product/libelle-specials/

Libelle Living June 2019

Styling by Paula Schouten
Photography bij Peggy Janssen

Download publication: Libelle Living June 2019

Moesson August 2019

“Indisch is… je senang voelen met wie je bent. Al 62 jaar doet Moesson aan community building. Generaties lang is Moesson hét medium voor Indische Nederlanders in binnen- en buitenland, on- en offline. Geen ander maandblad in Nederland koestert zo’n warme vertrouwensband met zijn lezers en versterkt het gevoel van onderlinge verwantschap, door verleden, heden en toekomst met elkaar te verbinden. Moesson (voorheen Tong Tong) is een mindstyle magazine voor en door Indische mensen van nu: met bekende, minder bekende, gewone en minder gewone Indische Nederlanders, met authentieke familierecepten, exclusieve reisreportages, hoogstaande columns en verdieping op het gebied van muziek, politiek, dans, kunst, cultuur en wetenschap, sport, geschiedenis, nieuws, opinie en achtergronden.”

https://www.moessonshop.nl/

shopping page Moesson #2 augustus 2019

Graphic design by Janna ter Meule

Download publication: Moesson #2 augustus 2019

Translate